Yeteneği Göster Ücretsiz Eğitimi Kazan

Elazığ Kültür ve Sanat Derneği  Kyk il müdürlüğü ve Fırat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon bölümü iş birliğiyle15 Kasım'da başvuruları başlayan Elazığ Kültür Sanat Akademisi'Yeteneği Göster Ücretsiz Eğitimi Kazan' ilk tur elemeleri 22 Kasım'da Üniversitemizin Çok amaçlı Spor Salonuna ait konferans salonunda gerçekleştirildi.Elemeler Rekreasyon bölüm başkanı Yrd.Doç.Dr.Süreyya Yonca SEZER,Yrd.Doç.Dr.Oğuzhan ALTUNGÜL,Kayahan Topal,Emrah Güllü ve Serdar KARA yönetiminde yapıldı.Elemeleri geçen öğrencilerimiz diksiyon ve beden dili temel eğitimi,ses ve şan eğitimi, dans ve oyunculuk temel eğitimlerini tamamlayarak bölgenin ilk ve tek bay-bayan tiyatro ve karma tiyatro gruplarına girmeye hak kazanacaklardır.