Bingöl Zağ Mağarası ve Yüzen Ada Etkinliği Cuma, Aralık 15, 2017 - 15:59

Rekreasyon bölümü 3.sınıf öğrencileri  Kış doğa sporları kampı,Gençlik kampları ve izcilik ve Kampçılık ve mağaracılık dersleri kapsamında Yrd.Doç.Dr.

Bowling Etkinliği Perşembe, Aralık 14, 2017 - 22:35

Rekreasyon Bölümü 3.sınıf öğrencileri Bowling dersi kapsamında  Rekreasyon bölüm başkanı Yrd.Doç.Dr. Süreyya Yonca SEZER sorumluluğunda bowling uygulama etkinliğini gerçekleştirdiler.

Yeteneği Göster Ücretsiz Eğitimi Kazan Perşembe, Kasım 23, 2017 - 15:05

Karşıbağ İlköğretim Okulu Kışlık Kıyafet ve Kırtasiye Yardım Etkinliği Perşembe, Kasım 16, 2017 - 13:36

2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı Rekreasyon Bölümü Tanıtım Programı Salı, Ekim 24, 2017 - 16:01

Fırat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Rekreasyon bölümü tanıtım programı düzenlendi.Programa Rekreasyon bölümünde okuyan öğrencilerin yanı sıra akademik ve idari personellerin yoğun katlımıyla gerçekleştirdiler..Program; Saygı duruşu,İstiklal marşı,Dekan yardımcısı ,Yrd.Doç.Dr. Mustafa KARADAĞ ve Rekreasyon Bölüm başkanı Yrd.Doç.Dr. Süreyya Yonca SEZER'in konuşmaları,Üniversitenin ve spor bilimleri fakültesinin tanıtımı,Rekreasyon bölümün kuruluş amacı ve aynı zamanda bölümün istihdam alanları ile ilgili bilgilerden sonra fakültede görev yapan akademik personellerin tanıtımıyla son buldu.